Der hersker efterhånden ingen tvivl om, at fremtiden er digital. For blot 20 år siden ville folk blive overraskede, hvis man fortalte, hvor stor en del af vores hverdag internettet er. Digitaliseringen spiller en rolle i stort set alle aspekter af livet, og udviklingen foregår rasende stærkt. Derfor er den teknologiske udvikling også et godt sted at ligge sine penge og idéer, hvis man ønsker at opnå succes. Da digitaliseringen netop fungerer som et hjælpemiddel i forbindelse med så mange forskellige opgaver, er der mange problemstillinger, som man kan tage fat på, og udvikle en digital løsning til netop dette problem.

Applikationer til hvad som helst

En af de steder, hvor man nemt kan komme på gode idéer uden at have større viden til IT og teknologi, er i forbindelse med apps. Applikationer er med til at gøre hverdagen nemmere, og da flere bruger deres mobil til stort set alt, er det passende, at man laver programmer, der er programmeret til at bruges på mobiltelefonen. Man kan med fordel tage udgangspunkt i ens egen hverdag, hvor man kan overveje hvilke aspekter af livet, der kunne være lettere, hvis man havde en app. På den måde kan alle altså være med til idéudviklingen af hverdagens mange applikationer, og det er derfor også et godt område at satse på at blive iværksætter.

Kom godt fra start

Da det er så nemt for den almindelige borger at deltage i idéudviklingen, er konkurrencen altså også blevet større. Dette betyder, at man skal gøre noget ekstraordinært, hvis man ønsker at gøre sig bemærket på markedet. Med en bog, der handler om at være iværksætter, kan man få en god idé om, hvordan man kommer godt fra start. Et eksempel på en sådan bog kunne Det Lille Skridt, som netop vejleder nye iværksættere.